Handelsbetingelser

Betaling

NewSide -on clothing modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og PayPal. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

NewSide -on clothing bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
NewSide -on clothing leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00 ellers vil de blive afsendt den efterfølgende hverdag.

Du kan læse mere om levering her Levering  

Der tages forbehold til forsinkelser på helligdage, og andre højtider.  

 

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

NewSide -on clothing vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Robert Jespersen
Rugbjerg 38
2670 Greve

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@newside.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her Fortrydelsesformular 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Du kan først returnere en vare, når du har modtaget den. så hvis vi har afsendt varen og du ikke har modtaget den er du nødt til at vente til du har modtaget den før du returnere den.

Der er ingen vareleveringstid, dog kan du få dine penge tilbage hvis vi ikke har afsendt den. Eller den er afsendt, og du har ventet i mindst 30 dage på din ordre. det er for lang tid, og vi har ikke lyst til at "snyde" nogen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.